Licitjeim

    Jelenleg nincs olyan futó aukció, amelyben Ön licitet adott volna le.

    A gombra kattintva nézze meg korábbi aukcióinkat:

Megfigyelt tételek

    Ön még nem állított be megfigyelt tételt.

 

Adatvédelmi tájékoztató

Az aukcio.net fontosnak tarta az ügyfelei adatainak védelmét.

A regisztráció során megadott adatokat a szolgáltatás igénybevételéhez, valamint a felhasználóval való egyszerűbb kapcsolattartás miatt kérjük. A személyes adatok megadása önkéntes. Regisztráció során rögzítjük a felhasználó nevét, címét, e-mail címét, telefon számát. Különleges adatot nem kezelünk.

A felhasználót külön kérésére közvetlen üzletszerzési, illetve marketing céllal megkereshetjük, de ezt hírlevelünkre való felíratkozással kérheti.

A honlap látogatása során a Mipo Kft. rögzíti a felhasználók IP címét, a látogatás időpontját, eszköz képernyő felbontást, használt operációs rendszert, böngésző verziót, hivatkozó- és a megtekintett oldal címét - technikai okból, valamint a felhasználói szokásokra vonatkozó statisztikák készítése céljából.Elektronikus fizetés esetén tudomásul veszem, hogy a Mipo Kft. (1053 Budapest Múzeum krt. 15.) adatkezelő által a aukcio.net felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, cím, mobil telefonszám, e-mail cím. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: https://simplepay.hu/vasarlo-aff

Az érintett kérésére ingyenesen tájékoztatást kap személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve - a jogszabályban elrendelt adatkezelések kivételével – törlését, kezelésének korlátozását. A személyes adatot töröljük, ha kezelése jogellenes, valótlan adatokat tartalmaz, az érintett kéri, az adatkezelés célja megszűnt azt a bíróság vagy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság Elnöke elrendelte.Adatai törlését kérheti cégünktől. A kéréstől függetlenül vásárlás esetén jogszabályi kötelezettségek miatt (adóhatóság és esetleges rendőrségi megkeresésék teljesítése céljából az utolsó vásárlástól, vagy beadástól számított 6 évig adatait megőrizzük rendszerünkben, bár ezek közvetlenül már nem lesznek hozzáférhetőek.


Hírlevél szolgáltatásunkról a hírlevélben található hivatkozásra kattintva leiratkozhat.