Licitjeim

    Jelenleg nincs olyan futó aukció, amelyben Ön licitet adott volna le.

    A gombra kattintva nézze meg korábbi aukcióinkat:

Megfigyelt tételek

    Ön még nem állított be megfigyelt tételt.

 

Beadás / felvásárlás


Beadói feltételek

 

Árverésre átveszünk tételeket. A tételek átvételekor a beadóval „Árverési bizományosi megállapodás”-t kötünk, amelyben rögzítjük a tételeket és az induló árakat is.

A tétel valódiságáért a Beadó felel. A Mipo Kft. érvényesítheti a beadó felé a beadott tételek eredetiségével kapcsolatos igényeket.

A Beadó megbízza a Kft.-t a tétel leírásával és a kikiáltási ár meghatározásával - amennyiben ez nem megjelölt megállapodásban. Mindezt a Kft. a legnagyobb körültekintéssel és a szakmai alapossággal végzi el. A Kft. a tételeket a megjelölt árverésen szerepelteti katalógusában, s mindent elkövet a tétel értékesítése érdekében. A Beadó hozzájárul, hogy a Bizományos a beadott tételeket belátása szerint, a tétel valódiságával, egyéb tulajdonságával, vagy értékesíthetőségével kapcsolatban felmerülő kétely esetén azt a megjelölttől eltérő módon szerepeltesse, kikiáltási árát csökkentse, vagy azt a Beadó részére visszaadja. A Beadó szavatolja, hogy a beadott tételeket az árverés lejártáig - vagy amennyiben az aftersale-n is szerepel, az aftersale lejártáig -  más felületen nem árulja.

A Bizományos a beadónak az árverésen elért ár 80%-át fizeti meg.  

A tételek katalógusba kerülésének költsége 250 Ft/db, ez a leütéstől függetlenül számolandó.

Az elkelt tételek utáni elszámolások kezdete az árverés napja utáni 15. nap. A Kft. fenntartja a jogot, hogy az árverésen elkelt, de a vevő által ki nem fizetett tételeket, az ellenérték beérkezése után fizeti meg.

A beadó hozzájárul, hogy az árverésen el nem kelt tételeket a Kft. utólagos vétel keretében tovább értékesítse, az árverési feltételeknek megfelelően, az aukció lejáratát követően további 14 napig.

Az árverésen megmaradt tételeket költség nélkül tároljuk az árveréstől számított 30 napig. Ezek után el nem vitt tételekért tárolási díjat számolunk fel, amely tételenként 200.-+Áfa/hó. A beadó maga gondoskodik az el nem kelt tételek elszállításáért.

A tételeket biztonságosan tartva, bemutatásra alkalmas módon kell átadni. A beadott műtárgyakat kosztol, portól mentes, megtisztított állapotban vesszük át.

A Mipo Kft. az átvett tételekért felelősséget vállal, épségüket megóvja, elvesztésük, megrongálódásuk esetén a lenti esetet kivéve anyagi felelősséget vállal. A felelősségvállalás mértéke a tétel kikiáltási ára, csökkentve a beadói jutalékkal és költségekkel.

Különösen sérülékeny tételeket (pl: porcelán, üveg) csak megfelelő, biztonságos csomagolásban veszünk át. A nem megfelelő csomagolásban átadott tételek sérüléséért nem vállalunk felelősséget.

A Mipo Kft. a beadott tételekkel az átvételi elismervény ellenében számol el. A Kft. fenntartja magának a jogot, hogy bizonyos tételek átvételét visszautasítsa. Különösen, de nem kizárólag: hamis, értéktelen, túl nagyméretű, kényes, profilidegen vagy túlárazott tételek. A Kft. jogosult az átvett tételt később visszaadni, ha a feldolgozás során merül fel ennek szüksége.

A hozzáféréssel rendelkező ügyfelek a beadott tételeiket saját oldalukon követhetik.

A Mipo Kft. köteles a beadók és vevők inkognitóját megőrizni, adataikat harmadik személynek nem adja ki, kivéve a hatósági megkeresés esetét.

A tétel tulajdonjoga a vételár és költségek megfizetéséig a beadót illeti, azonban a jogokat a Mipo Kft. gyakorolja a beadó megbízásából.Beadás aukcióra

Mike Portobello 96. aukció - 2018.12.12.

825. tétel 

Festmény. Scheiber Hugó (1873-1950): Önarckép.

Vegyes technika. Restaurálva. Paszpartuban.

M: 50 x 58 cm.  

Jelzés nélkül.

Elért ár: 350.000 Ft

Beadás menete

1. Értékesítésre szánt tétel kiválasztása.

2. Kapcsolatfelvétel az aukcio.net-tel:

·     személyesen: 1053 Budapest, Múzeum krt.27. ;

·     email: info@aukcio.net ;

·     telefonon: +36 70 380 5044 .

3. Ingyenes értékbecslés után megállapodás a kikiáltási árról.

4. Árverés, követési lehetőség a "saját fiók --- beadott tételeim" alatt.

5. Elkelt tételek kifizetése.

Könyvek felvásárlása

A Mike és Tsa Antikvárium - a használt könyv értékesítő részlegünk - a használt és Ön számára már nem értékes, hagyatékből fennmaradó, vagy csak költözés miatt feleslegessé vált könyveit, ajánlat tétel után készpénzért felvásárolja, elszállítja.


Könyvek felvásárlása

Hívjon minket 06-70-371-5927 telefonszámon.

Vagy írjon emailt: felvasarlas@aukcio.net